Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Au început înscrierile pentru comercianții doritori să participe la Târgul Căciulilor 2018 de la Blaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Au început înscrierile pentru comercianții doritori să participe la Târgul Căciulilor 2018 de la Blaj.

În data de 6 decembrie 2018, Primăria Municipiului Blaj, prin Serviciul Public de Gospodărie Comunală, organizează, pe Bulevardul Republicii, ”Târgul Căciulilor” 2018.

Reprezentanții administrației publice locale transmit că sunt așteptați agenții economici, dar și micii producători, meșterii populari, producătorii tradiționali din împrejurimi și nu numai, care realizează produse specifice zonei, în mod tradițional. Scopul târgului este acela de a evoca și crea atmosfera târgurilor tradiționale românești.

Începând din acest an, comercianții care doresc să participe la ”Târgul Căciulilor” Blaj vor trebui să completeze un formular de înscriere, care poate fi descărcat de pe site-ul Primăriei sau poate fi ridicat de la Biroul Contabilitate.

Citește și: mesaje de Moș Nicolae

O altă regulă instituită este posibilitatea de a alege locul de comercializare a mărfii de pe lista oferită de Primăria Blaj, în sectoarele împărțite de municipalitate.

Înscrierea la târg se realizează prin completarea formularului de înscriere și transmiterea documentelor solicitate de organizator, în perioada 22 octombrie-16 noiembrie 2018. Formularul pentru înscrierea la târg se poate ridica de la sediul primăriei sau se poate descărca de pe site-ul instituției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea