Au furat acumulatorii de pe două camioane şi trei tractoare

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Lucrătorii Biroului de Poliţie Rurală Aiud împreună cu agenţii Postului de Poliţie Livezile au reuşit să prindă doi tineri care au furat în mai multe nopţi acumulatorii de pe două camioane şi trei tractoare pentru a-i vinde la un centru de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase. B.I.P, de 19 ani şi O.C.D., de 17 ani, ambii din comuna Rădeşti, în noaptea de 6/7 februarie au sustras 4 acumulatori de pe două camioane parcate pe raza comunei Livezile. Acumulatorii i-au trasportat cu un autoturism condus de A.I., de 24 de ani, din Aiud şi i-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi.
În urma extinderii cercetărilor cei doi sunt suspectaţi şi că în noaptea de 3/4 februarie au furat acumulatori de pe două tractoare aparţinând unui cetăţean din localitatea Sâncrai. În noaptea de 6/7 februarie au mai furat un acumulator de pe tractor aparţinând unui cetăţean din comuna Hopârta. În aceeaşi noapte au mai furat o ţeavă din cupru din gospodăria unui cetăţean din comuna Livezile.
Faţă de cei 3 suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul, în valoare totală de 4.270 de lei a fost recuperat în proporţie de 90 % şi restituit păgubiţilor.(N.I.T.)

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419