Atletul cugirean Vasile Hârjoc – Locul I la semimaratonul internațional de la Ierusalim, la categoria 65 +

Paul Voicu - Primar 2020

În cadrul concursului Internațional de Maraton Winner 2018, desfășurat recent la Sakher Park din Ierusalim, cunoscutul atlet cugirean Vasile Hârjoc a repurtat un nou succes reușind să se claseze pe locul I la proba de semimaraton (21,097 km).

ELIT

La categoria 65 de ani +, Hârjoc a trecut primul linia de sosire cu timpul de 1h 35min 48 sec, un rezultat îmbunătățit față de edițiile precedente, un record personal, care îi dă mari speranțe pentru competițiile viitoare.

Din cei 25.000 de participanți la maraton reprezentând 73 de țări, conjudețeanul nostru a participat la proba de semimaraton (4.831 de alergători), clasându-se pe locul 123 (la general). Locul II pe podium i-a revenit francezului Jean Jacques Bloxidge, iar loul III rusului Volodea Sporykin.

Mihail David - 2020

,,M-am pregătit pentru acest semimaraton încă din luna decembrie a anului trecut și am fost sigur că voi realiza un rezultat bun. A fost o competiție deosebit de antrenantă, destul de dificilă, cu multe momente surpriză, printre care vântul, care s-a dovedit foarte incomod. Am realizat un timp deosebit de bun, care îmi dă mari speranțe pentru edițiile viitoare ale Campionatului Național de Cros de la Pitești, cât și pentru Campionatul Internațional de semimaraton de la Cluj. Visul meu este acela de a realiza un bun rezultat la Campionatul Mondial de semimaraton de la Malaga – Spania”, ne-a declarat Hârjoc.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Vasile Hârjoc este legitimate la CSO Cugir și este de loc din localitatea Cut – județul Alba. Îl felicităm și noi pe temerarul atlet și îi dorim noi succese în palmaresul său de alergător consacrat acestui minunat sport.

    (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Cojocaru Eduard 20 martie 2018 at 21:11

Felicitari dle Harjoc. Sunteti un adevarat „cugiRun”
Cu respect

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...