Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Atleţii veterani, dintr-o cursă în alta…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La Crosul „Câmpia Libertăţii” de la Blaj, întrecere desfăşurată recent, o secţiune de concurs a fost rezervată şi veteranilor, pe primele locuri clasându-se competitori din judeţ. După parcurgerea distanţei de 4 kilometri, Ilie Cioca (CS Unirea Alba Iulia, categoria +65 ani) şi Mircea Bogdan (CSM Sebeş, cat. +70 ani) au terminat pe locul întâi, iar Vasile Hârjoc (CS Unirea Alba Iulia, cat. +55 ani, s-a deplasat cu bicicleta de la Cugir la Blaj) şi Emil Sufleţel (CS Unirea, cat. +75 ani) s-au clasat pe poziţiile secunde.
Albaiulianul Emil Sufleţel n-a ratat prilejul să participe a doua zi la alte două competiţii, la Bucureşti, unde a terminat pe prima poziţie la Crosul „Click Sănătate” (categoria +75 ani, locul 175 la general), respectiv al doilea loc la categoria peste 60 ani din cadrul „Crosului Inimii”, pe un traseu în lungime de 1500 metri. Duminică, 15 mai, la Piteşti este programat Campionatul Naţional de alergare pe şosea, întrecere pentru veterani la care şi-au anunţat participarea şi atleţi judeţeni, printre care şi Emilia Guşat. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda de Jos 6-1 (4-0), în ultima rundă | „Alb-negrii”, set în derby „de Alba”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia s-a distrat în ultimul meci al stagiunii, o victorie netă în derby „de Alba”, scor 6-1 (4-0) cu conjudețenii de la Industria Galda, echipă retrogradată după numai un sezon. La Zlatna, pe „Minaur”, amfitrionii de ocazie au dominat copios întâlnirea, conducând la pauză cu 4-0, meciul având un singur sens către […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea