Rămâi conectat

Actualitate

„Atingerea Sunetului” – Conferinţă de prezentare a muzicoterapiei la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala Mică a Casei Orăşeneşti de Cultură din Cugir găzduieşte în premieră, sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 17.00, conferinţa cu tema: ,,Atingerea sunetului”, eveniment care are drept scop să introducă participanţii în lumea terapiei benefice, prin prezentarea de metode şi tehnici de armonizare prin muzică şi sunete.

Organizatorii, Augustino şi Crina Iacob doresc să convingă asistenţa că omul a folosit muzica şi sunetele din timpuri imemoriale atât în scop terapeutic, cât şi în precticile sale religioase, existând constatări certe că muzica reprezintă un mijloc de vindecare şi armonizare în ansamblu, a individului.

Muzicoterapia este terapia prin muzică, care prin fenomenul de rezonanţă ne pune în legătură cu energiile benefice vindecătoare ale universului, inducând stări frumoase, înălţătoare.

„Cei care vor să experimenteze aceste efecte, în urma unei singure audiţii îşi vor da seama de beneficiile pe care le aduce aceasta. Cei care vor experimenta de mai multe ori audierea anumitor genuri muzicale îşi pot ameliora multe probleme de sănătate – afecţiuni neuropsihice şi afecţiuni psihosomatice, dar şi emoţionale, sentimentale, iar cei cu adevăraţi perseverenţi vor avea rezultate spirituale, pe care în prima fază abia dacă le intuiesc„, ne-a mărturisit Augustino Iacob.  Intrarea la conferinţa este liberă. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea