Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE| Ați văzut-o? Tânără din Alba Iulia, DISPĂRUTĂ de trei zile. A fost găsită și este în siguranță

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără din Alba Iulia, care a plecat în Anglia pentru a fi împreună cu iubitul său, este căutată de către tatăl său acum, după ce nu a mai fost văzută de trei zile de către cunoscuți, din data de 24 decembrie.

„Bună seara, tuturor!

Dragi colegi, asistenți în Uk , și prieteni,va rog mult să mă ajutați să o găsim pe această față. Familia ei se află în țară iar eu sunt o prietenă de familie dar stau în alt oraș din Uk,nu în Londra.

Tatăl ei o caută cu disperare. Numele ei este Preda Andreea ,este din Alba lulia și are vârstă de 21 ani A fost văzută ultima dată în față spitalului Wibes Cross University Londra , în dimineața zilei de 24.12. Prietenul ei la care a venit în vizită în urmă cu o săptămână, în Londra nu mai răspunde la telefon.

CITEȘTE ȘI: Doi tineri din județul Alba au compus o piesă în doar o oră. Un real succes, a înregistrat 1.000 de vizualizări în doar două zile

Fata a fost diagnosticată în urmă cu ceva timp cu o problemă psihică. Ultima informație,destul de ambiguă care au primit-o părinții de la iubitul fetei este că a lăsat-o în față spitalului, în dată de 24.12 el cică, nemaifacand față crizelor ei.

Cei care lucrați în spitalele din Londra, ați putea oare să o căutați/informați dacă este în vreun spital din Londra?

Părinții au sunat la Ambasada, la poliție, nimeni nu le răspunde, au trimis și e-mail către Ambasada, dar tot așa, nu au primit nici un răspuns.. Va rog mult să va mobilizați și să încercam să o găsim.

Vă mulțumesc anticipat.”, au fost cuvintele scrise de către o apropriată de a fetei, pe o pagină de socializare din mediul online.

Tânăra, împreună cu un prieten de al ei, au lansat o piesă în urmă cu o lună, aceasta bucurându-se de un succes real printre ascultătorii săi.

UPDATE ora 11:00: Fata a fost găsită și este în siguranță, ea fiind în acest moment internată într-un spital de Psihiatrie din Anglia.

Sursa foto: Andreea Preda, facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea