Rămâi conectat

Actualitate

Atenționare METEO: Ploi torenţiale, vijelii şi grindină, până vineri seara, în toată țara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, o informare meteorologică de ploi torenţiale, vijelii şi grindină, valabilă pentru toată ţara până vineri seara, ora 22.00.

Potrivit meteorologilor, începând de joi, ora 12.00, până vineri, ora 22.00, vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi izolat căderi de grindină.

Astfel de fenomene vor avea o probabilitate mai ridicată de apariţie în după-amiaza zilei de joi în vestul, centrul şi nordul ţării, iar pe parcursul zilei de vineri în regiunile estice, sud-estice, nordice şi centrale.

Cantităţile de apă vor depăşi 15…25 l/mp şi pe arii restrânse 35…40 l/mp.

Manifestări ale instabilităţii atmosferice se vor semnala şi în după-amiaza zilei de sâmbătă, cu precădere în zona Carpaţilor Orientali şi în regiunile limitrofe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea