Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, sub Drăgana, CSO Cugir – Viitorul Șelimbăr, în Cupa României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, de la ora 16.30, pe “Arena CSO” gruparea cugireană debutează în Cupa României, cu un meci cu Viitorul Șelimbăr (Seria a 7-a), candidată la promovarea în eșalonul superior.

CSO Cugir a pornit în trombă stagiunea, având maximum de puncte după două runde petrecute în eșalonul terț. Ultimul meci disputat, cel de pe teren propriu cu Unirea Ungheni, a fost o bătălie a nervilor “roș-albaștrii impunându-se la limită, deși au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 2 (eliminat portarul Toilă). Sibienii, conduși de fostul unirist Florin Maxim, dispun de un efectiv extrem de valoros, compus din jucători experimentați, unii dintre ei evoluând în trecut în Alba, nume precum D. Groza, D. Tătar, Cîrstean, An. Roșu sau Tineiu.

De partea cealaltă, amfitrionii vor aborda jocul mizând pe o formulă în care se vor regăsi fotbaliști ce au jucat mai puțin. Viitorul Șelimbăr nu a jucat în weekend întrucât adversara, Minerul Costești, a avut probleme cu un caz de COVID-19, iar în runda inaugurală a învins 2-1 la Deva. Formația de sub Drăgana, cea mai bine plasată dintre conjudețene în ediția precedentă, traversează o perioadă excelentă.

A încheiat campionatul anterior cu o serie de 10 jocuri fără înfrângere, iar în actualul a debutat cu două succese (4-1 la Alba Iulia și 1-0 cu Unirea Ungheni), runda viitoare fiind un alt derby “de Alba”, la Ocna Mureș. Practic perioada de invincibilitate a “roș-albaștrilor” datează de aproape un an, mai precis din 27 septembrie 2019 (0-2 la Odorheiu Secuiesc, în etapa a 6-a).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea