ASTĂZI: Ședință extraordinară a Consiliului Local Sebeș. VEZI proiectele de pe Ordinea de Zi

Paul Voicu - Primar 2020

Consiliului Local al Municipiului Sebeş este convocat la ședința extraordinară ce va avea loc în această după-amiază, începând cu ora 16.00, la Sediul Primăriei Municipiului Sebeş din Parcul Arini nr 1, având următorul

PROIECT AL ORDINII DE ZI:

ELIT

1. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a calității de consilier local a domnișoarei consilier local COMAN ANA MARIA și numirea în funcția de consilier local a domnului SALĂU MARIUS.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea volumului masei lemnoase care se va recolta și valorifica în cursul anului 2018 din fondul forestier proprietate publică a Municipiului Sebeș și aflat în administrarea Ocolului Silvic Sebeș RA.

Mihail David - 2020

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli și a anexelor , pe anul 2018 , la Ocolul Silvic Sebeș RA.

4. Proiect de hotărâre privind îndreptarea erorii materiale din HCL nr.334/2017 privind darea în administrarea Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș a locuinței de serviciu situată administrativ în Municipiul Sebeș , str. Valea Frumoasei , bl.2 , sc. A , ap.12 , jud. Alba , aflată în domeniul privat al Municipiului Sebeș cu nr. inv. 11015.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului anual pentru acordarea de finanțări nerambursabile persoanelor fizice sau persoanelor juridice fără scop patrimonial , aferent anului 2018.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „ Îmbunătățirea managementului calității în Municipiului Sebeș”, cod SIPOCA / MySMIS: 121/110755.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Parteneriat pentru acces egal la educație”, cod proiect 107777.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții ,,Reabilitare clădire Centru de sănătate –M. Viteazu , nr.28 , Mun. Sebeș “

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a lucrărilor de intervenții (D.A.L.I) pentru obiectivul de investiții ,,Reabilitare clădire Dispensarul nr.2 , str .M. Kogălniceanu , nr.128 , Mun. Sebeș “

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului General actualizat și aprobarea Proiectului tehnic pentru obiectivul de investiții ,, Reabilitare și modernizare clădiri existente ( Corp A , Corp B , Corp C , Sală festivități , Sală Sport , Internat)- Corp B.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

alegerea 27 februarie 2018 at 10:34

Asa fratilor ! Taiati padurile in draci, sa aiba ce roade fabrica cancerului din oras. Nu uitati ca nu binevoiti sa raspundeti nici la oamenii care va solicitau sa ii ajutati pentru ca le darima casele camioanele cu lemne supraincarcate. Oricum vin alegerile si oamenii nu uita !

Groapa lu Dolfy 28 februarie 2018 at 10:42

11. Proiect ge hotarare privind reducerea poluarii cu poluanti cu efect kancerigen asupra omului

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...