Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 19.30, CSM Bucureşti – Volei Alba-Blaj *Derby pentru titlul de campioană de toamnă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj Final Bucurie CEV32Astăzi, de la ora 19.30, într-o partidă transmisă în direct pe Digi Sport 3 şi contând pentru etapa a 9-a a Diviziei A1 la volei feminin se joacă titlul de campioană de toamnă. Se vor duela fără menajamente primele două clasate în ierarhie, CSM Bucureşti (locul secund, cu 18 puncte) şi liderul Volei Alba-Blaj (21 de puncte), miza fiind locul întâi la finele turului. Gruparea din capitală are un joc mai puţin disputat (restanţa lejeră cu Penicilina Iaşi) şi practic vorbim de combatante care au avut acelaşi traseu până în prezent: 7 victorii şi o singură înfrângere, cu acelaşi scor 0-3. Dacă blăjencele au pierdut în runda inaugurală, în fieful campioanei Ştiinţa Bacău, în schimb, CSM-ul a fost scurcircuitată serios acasă de Dinamo, sub comanda lui Branko Gajic.

*Amintiri pozitive

Volei Alba-Blaj îşi testează forţele la nivel înalt, cu două deplasări succesive, pe lângă derby-ul din campionat, urmează confruntarea europeană din Polonia, miercuri, manşa tur din optimile Cupei CEV, cu Tauron MSK Dabrowa Gornicza. “Sunt două partide importante pentru noi. Referindu-ne la întâlnirea cu CSM Bucureşti, este una deschisă oricărui rezultat, întâlnindu-se primele două clasate. Suntem încrezători, deşi ne aşteaptă o partidă dificilă, din care vrem să luăm maximum. Avem şansele noastre, dar în acelaşi timp ştim că indiferent ce se va întâmpla la Bucureşti, totul se va decide în play off”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj. Cu o campanie masivă de transferuri şi cel mai mare buget din stagiunea internă (un milion de euro), CSM Bucureşti este creditată drept principala favorită la titlu. În acelaşi timp însă, trupa din “Mica Romă” are avantajul moral al recentelor dueluri directe, în ediţia trecută calificându-se în semifinale după 2-0 cu rivalele din Bucureşti (3-0 la Blaj şi 3-2 în deplasare). Nici în următoarea perioadă, antrenorul Darko Zakoc nu se poate baza pe serviciile internaţionalei Ioana Nemţanu, indisponibilă, a cărei reintrare este aşteptată abia peste două săptămâni.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea