Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 18.00, CSU Alba Iulia – ICIM Arad, un nou test dificil pentru studentele lui Miroslav Popov

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia - CSM Targoviste38CSU Alba Iulia are parte de un nou test dificil, cu vicecampioana ICIM Arad, astăzi, de la ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, partidă contând pentru etapa a 6-a a Ligii Naţionale de baschet feminin. În întâlnirea considerată capul de afiş al rundei sunt faţă-n faţă echipe situate pe podium, gazdele – locul trei cu 9 puncte (4 victorii şi o înfrângere), respectiv vizitatoarele aflate pe prima poziţie, cu 11 puncte (5 succese şi un eşec)

*Elisabeth Pavel – indisponibilitate prelungită

Antrenorul Miroslav Popov nu se poate baza în continuare pe serviciile celui mai important transfer din intersezon, pivotul reprezentativei României, Elisabeth Pavel. Baschetbalista venită de la Flying Foxes Viena a suferit o accidentare stupidă, o fractură la metatarsienele 4 şi 5 ale piciorului stângt şi perioada de indisponibilitate se prelungeşte până la finele lunii noiembrie, caz în care jucătoarea are şanse să evolueze doar în partidele din decembrie, asta dacă procesul de recuperare decurge normal.

*Bogdan Duma: „plecăm cu şansa a doua”

Va fi a 15-a întâlnire directă internă dintre cele două rivale, iar până în prezent arădencele au 12 victorii. Ediţia trecută a însemnat o rivalitate maximă, purtată pe trei fronturi, campionat, cupă şi CEWL. În sezonul regulat, Aradul a învins în două rânduri (67-64 şi 66-51), eliminând Alba şi în sferturile cupei (72-77, 72-52). Studentele din Cetatea Marii Uniri s-au revanşat însă în finala Ligii Europei Centrale, câştigând trofeul continental după 69-59 (în duelurile din grupe victoriile au fost împărţite: CSU – ICIM 72-75 şi ICIM – CSU 59-61), dar în acest moment trupa portughezului Jose Araujo este creditată favorită. „La fel ca şi în partida cu campioana CSM Târgovişte, iarăşi pornim cu şansa secundă şi vom încerca să limităm proporţiile scorului. Asemenea dueluri nu sunt obiectivul nostru în actuala stagiune, întrucât acum nu ne putem compara, în plan financiar şi al valorii lotului, cu cele două forţe”, a declarat preşedintele Bogdan Duma.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea