Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 17.00, Naţional Rm. Vâlcea – HC Alba Sebeş – Octavian Achimescu împotriva fostei echipe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu un parcurs oscilant (6 victorii şi 5 eşecuri), HC Alba Sebeş (locul 5, cu 12 puncte) joacă astăzi, de la ora 17.00, în deplasare cu ocupanta ultimei trepte a podiumului, Naţional Rm. Vâlcea, partidă contând pentru Divizia A de handbal feminin, Seria B.

Fosta echipă, până în vară, a antrenorului Octavian Achimescu, formaţia pregătită de Victorina Bora şi Luminiţa Dinu la Centrul Naţional Olimpic de Excelenţă (director tehnic Seviştean Popa) nu are drept de promovare, deşi a adunat 18 puncte (9 partide câştigate şi două înfrângeri, cu HCM II Baia Mare şi Cetate Deva). „Am lucrat acolo 3 ani, iar în 2011 am şi promovat în elită cu acestă echipă, dar ulterior nu ni s-a permis să evoluăm pe prima scenă. Sunt foarte multe handbaliste cu potenţial, tinere, din anii 1994-1995, majoritatea componente ale loturilor naţionale”, a declarat tehnicianul vizitatoarelor, care nu se poate baza pe Ioana Almăşan (mâna dreaptă în gips).

HC Alba Sebeş încheie prima parte a stagiunii cu două confruntări forte, pe lângă jocul de astăzi, duminică primind în sala „Florin Fleşeriu” liderul invincibil HCM II Baia Mare. „Nu există o chestiune de revanşă la mijloc, dimpotrivă, abia aşteptă să le întâlnesc pe fete, pe care le consider precum copii mei. Vrem să ne agăţăm de un rezultat pozitiv, există şanse, dar totul depinde de modul cum vom aborda disputa şi pentru a spera, obligatoriu trebuie să reducem procentajul ratărilor”, a încheiat antrenorul Octavian Achimescu (HC Alba Sebeş).

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea