Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 16.30, la Vințu de Jos, CS Universitatea Alba Iulia – Unirea Alba Iulia | „Alb-negrii”, prima partidă din 2020, în Cupa României!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, de la ora 16.30, la Vințu de Jos, este programată o confruntare, teoretic interesantă, în Cupa României, între CS Universitatea Alba Iulia și Unirea Alba Iulia.

Întâlnirea este una aparte pentru “alb-negri”, în condițiile în care vor disputa astfel primul meci oficial din 2020. Uniriștii se întorc astfel în iarbă după o incredibilă pauză de mai bine de 9 luni, nejucând din 30 noiembrie, adică în urmă cu 284 de zile! Din distribuția oaspeților vor lipsi Selagea (a absentat de la antrenamente, din motive obiective), Guț (accidentat) și I. Neag (și-a reziliat contractul). De asemenea, acest meci reprezintă revenirea antrenorului Adrian Bicheși la cârma grupării albaiuliene, vorbindu-se de un debut la nivelul staff-ului tehnic. Cu prilejul acestui joc oficial, uniriștii vor bifa o ultimă repetiție înaintea derby-ului “de Alba”, din prima etapă a noii stagiuni, pe “Cetate”, cu CSO Cugir. “În mod categoric vrem să ne calificăm, în primul rând pentru a ne respecta blazonul”, a spus Bicheși.

*Multă confuzie în tabăra studenților

CSU Alba Iulia, ocupanta poziției secunde în ierarhia Ligii a 4-a, a fost desemnată de AJF Alba reprezentanta județului în Cupa României. Însă, în tabăra formației universitare există multă confuzie în ultimele zile. Antrenorul Vasile Ursu a intenționat să renunțe, dar demisia sa verbală nu a fost acceptată de rectorul Daniel Breaz. În plus, semnarea contractelor a fost în coadă de pește, câtă vreme incertitudinea planează încă asupra reluării fotbalului amator, iar mai mulți jucători nu s-au mai prezentat la antrenamente.

Situația s-a complicat și mai mult prin obligativitatea efectuării testelor pentru COVID-19, astfel că s-au căutat diverse soluții pentru alcătuirea unui efectiv pentru această confruntare. S-a vehiculat chiar varianta unei distribuții alcătuite din juniori, dar în același timp putem asista la răsturnări de situații pe ultima sută de metri și la apariția jucătorilor de bază. “Vom vedea pe cine ne bazăm. Dacă nu începe curând Liga a 4-a, nu are sens să semnăm contracte”, a menționat Ursu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea