Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 15.00, Sticla Arieșul Turda – Unirea Alba Iulia | Iarăși o dispută a suferinței

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, de la ora 15.00, pe Stadionul “Municipal”, în cadrul etapei a 6-a a Ligii a 3-a este o dispută între Sticla Arieșul Turda (un punct) și Unirea Alba Iulia (locul 8, cu 3 puncte), actuala și fosta “lanternă roșie” a Seriei a 9-a.

Dacă gruparea din Cetatea Marii Uniri a spart gheața runda anterioară, la Jucu, în prima dintre cele două deplasări la rând, și a câștigat cu “virușii verzi”, scor 4-2, după ce era condusă în cu 20 de minute înaintea finalului, nu același lucru se poate spune despre turdeni. Aceștia nu se regăsesc în actualul sezon, rezultând schimbări în staff-ul tehnic: antrenorul Artur Podar a fost demis după remiza internă cu Sănătatea (singurul punct) și ulterior reinstalat în funcție, cu un ultimatum: 8 puncte în 4 jocuri, însă primul a fost un 0-3 net la Ungheni, astfel că “principalul” Sticlei își joacă practic postul contra “alb-negrilor”, orice pas greșit fiind similar cu o nouă demitere!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sunt conotații similare cu partida de la Jucu, un meci de 6 puncte, cu speranțe și temeri de ambele părți, echipe aflate în foame de puncte. Este un meci cu încărcătură mare pentru cele două formații, dar avem un supliment de moral și abordăm partida cu încredere. Adversarii ce au jucători redutabili de la mijloc în sus traversează o perioadă mai puțin fastă, după o stagiune reușită, cu convulsii la nivel de bancă tehnică”, a spus Valentin Sinescu.

Vești bune din tabăra albaiuliană, întregul efectiv fiind valid în acest meci, în premieră în acest sezon inclusiv Al. Giurgiu – revenit, în vreme ce în distribuția Sticlei sunt doi jucători din Alba, Budin (CSO Cugir) și G. Goronea (ultima dată la CS Ocna Mureș), iar președinte este din această vară avocatul aiudean Ladislau Koble. Ultimul duel direct a reprezentat un meci nebun, 3-3 (2-2) la Turda, în 23 aprilie (penultima etapă a ediției precedente), partidă în care vizitatorii au revenit de la 0-2 și au egalat în două rânduri. Anterior au mai fost alte două dispute pe “Cetate”, 2-1 în favoarea Unirii (30 octombrie 2020) și 1-1 (28 septembrie 2018).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea