// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Astăzi: Liceenii din Alba promit un spectacol inedit, la Balul Județean al Bobocilor 2017 – Concurs pentru Miss și Mister, recitaluri Hip-Hop și multă distracție la after party

Consiliul Judeţean al Elevilor Alba în parteneriat cu Interact Club Alba Iulia organizează cea de-a 7 ediţie a Balului Judeţean al Bobocilor, un spectacol inedit care se va desfăşura vineri, 7 aprilie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

Sub tematica culturii Hip hop, evenimentul reprezintă o luptă prin care 6 perechi de boboci carismatici şi talentaţi îşi vor pune în valoare calităţile artistice şi intelectuale pentru a câştiga râvnitele titluri de Miss şi Mister Boboc 2017 şi inerent premiile puse în joc.

Spectacolul debutează cu proba de prezentare prin care publicul face cunoştinţă cu bobocii care îi vor imita pe cei mai apreciaţi artişti ai acestui gen muzical, purtant articole în conformitate cu tema balului. Cunostinţele lor despre cultura Hip hop vor fi puse la încercare în proba de cultura generală, urmată de o proba de dans în cadrul căreia aceştia au ocazia să îşi pună în scenă cele mai bune mişcări şi două probe surpriză pregătite fiecare de cate o echipă de organizare. Finalul aparţine marilor caştigători, desemnaţi de juriu, remarcati si aplaudaţi îndelung de către public.

Totodata, din spectacol nu va lipsi nici muzica, astfel susţinătorii din sală vor fi încantati cu flow şi versuri pline de intensitate compuse de Man Adrian şi Oprea Robert si reprezentantul Label-ului, Voica Laurenţiu. Atmosfera, împletită cu diverse reprezentații artistice, este întreţinută de către elevi si de către decorul care aduce în prim-plan elemente ce ţin de estetica culturii, toate având ca scop principal pătrunderea in lumea Hip hop-ului şi buna dispoziţie.

Spectacolul este un bun prilej prin care tinerii îşi pot valorifica potenţialul artistic pentru şlefuirea caracterului şi definirea spiritului de echipa, facilitand exprimarea tinerilor şi deschiderea acestora către aspecte cat mai diverse ale lumii in care traiesc.

Seara magică se termina cu un after party in Stage Club unde organizatorii Balului au dorit să-l aibă ca invitat special pe Chimie, un interpret de muzică Hip hop foarte cunoscut şi apreciat în randul tinerilor care împreună cu dj Muh’fucka vor crea o atmosfera de club, distractia fiind întreţinută de un public tanar, dinamic şi numeros.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419