Rămâi conectat

Sport

Astăzi, la ora 15.00, la Sebeş, primul amical pentru CS Zlatna

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Astăzi, de la ora 15.00, pe terenul „Pielarul” din Sebeş, divizionara terţă CS Zlatna va susţine întâiul joc de verificare al anului 2012, în compania echipei locale Sportul, clasată pe poziţia a 3-a în Liga a 4-a. Cu acest prilej, antrenorul Dorel Mureşan va vedea la lucru o serie dintre jucătorii aflaţi în probe, după ce în această iarnă efectivul grupării de pe Ampoi a suferit modificări substanţiale.
Tot miercuri, de la ora 15.00, liderul celui de-al patrulea eşalon, CSO Cugir va evolua în deplasare cu FC Cisnădie, echipă antrenată de albaiulianul Ştefan Fogoroşi, ce-i are sub comandă pe M. Neagu (Sportul Sebeş) şi I. Szabo (fost la FC Unirea Alba Iulia şi Voinţa Sibiu). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Experimentatul apărător Ionuț Balaur, la CSM Unirea Alba Iulia, a patra achiziție a „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul apărător Ionuț Balaur (36 de ani) a semnat cu divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia, care a anunțat al 4-lea transfer din această perioadă, după Blănaru (36 ani), A. Voinea (31 ani) și Jorza (24 de ani) Balaur este al treilea jucător care a lucrat în trecut cu antrenorul Alexandru Pelici și care acceptă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea