Rămâi conectat

Sport

Astăzi, la Jucu, Sănătatea Cluj – Unirea Alba Iulia | În duelul suferinței, scapă cine poate!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Jucu, astăzi, de la ora 17.00, este o dispută a suferinței între combatante ce au deazmăgit până în prezent. Unirea Alba Iulia vine după umilința de pe “Cetate” cu CS Hunedoara (un meci magnific făcut lângă furnale cu FSCB, în “16”-imile Cupei României, un spectaculos 3-5 tranșat în prelungiri), din postura de “lanternă roșie”, fără nicio agoniseală.

“Alb-negrii” traversează unul dintre cele mai delicate momente din ultimi ani, având un golaveraj dezolant, 2-12, cu cel mai modest atac și cea mai permeabilă defensivă a seriei. De partea cealaltă, “virușii verzi” sunt cu două locuri mai sus și două puncte smulse în deplasare (un surprinzător 2-2 la Cugir în runda inaugurală) și 1-1 la Turda (fapt ce a dus la demiterea tehnicianului gazdelor, Artur Podar). Sănătatea s-a întărit pe parcurs, înregimentându-i pe Perde, D. Goga, Lemnaru sau G. Florescu, “nume grele” pentru arealul fotbalistic transilvănean, și râvnește să dea lovitura într-un meci de 6 puncte contra unui oponent în criză acută.

Am detectat o diferență mare între exprimarea jucătorilor la antrenamente și prestațiile în jocurile oficiale. Sunt mulți debutanți la acest nivel, tineri care dintr-odată simt că au presiune pe umeri. Încercăm să luăm puncte, nu știm în ce măsură vom reuși. Sigur și oponenți își propun același deziderat, raportat la situația noastră din clasament, respectiv să câștige puncte prețioase”, a anticipat antrenorul Valentin Sinescu. În formula albaiuliană va reveni Fetița (recuperat), dar va absenta Pocol (răcit). Cu 4 eșecuri din tot atâtea meciuri, Unirea Alba Iulia are parte de două deplasări la rând, în fieful contracandidatelor din subsol, în foame de puncte, Sănătatea Cluj și Sticla Turda, toate trei fiind fără victorie în această stagiune și în căutarea luminiței de la capătul tunelului.

Foto: Viitorul Cluj (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea