Rămâi conectat

Actualitate

ASTĂZI. la Cinema Colours din Alba Mall: Un film de animație în proiecție specială pentru copiii din centrele de plasament

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

paddingtonCinema Colours, în colaborare cu Crucea Roșie filiala Alba Iulia și ONG-ul Clubul Leo, organizează astăzi o acțiune umanitară menită să bucure în prag de sărbători aproximativ 100 de copii defavorizați, proveniți din diferite centre de plasament.  

Cei aproximativ 100 de copii, vor beneficia de o proiecție specială a filmului de animatie “Paddington” și vor primi gratuit popcorn din partea organizatorilor, pentru a-i face să se simtă în centrul atenției și să uite de lipsurile de care au parte.

Ne bucurăm că avem posibilitatea de a aduce un zâmbet pe fețele unor copii deosebiți, dar care au o situație materială mai dificilă sau sunt privați de căldura unei familii”, a declarat Adrian Cojocaru, administrator Cinema Colours.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea