Rămâi conectat

Sport

Astăzi în Liga a 3-a, FC Zalău – Metalurgistul Cugir *Sub Meseş se caută revanşa…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir-CS Osorhei12… atât de amfitrionii lui Călin Pop, care nu pot uita că în campionatul trecut Metalurgistul a învins la Zalău (2-1 în aprilie) şi le-a refuzat intrarea în play-off, cât şi de vizitatori, cu un start de sezon departe de aşteptări şi două eşecuri la rând şi nu în ultimul rând de antrenorul Cristian Coroian, acesta pierzând în Salaj în actuala ediţie cu Gloria Progresul Bistriţa (1-2 în etapa secundă).Indiferent de problemele întâmpinate cu arbitrajul în partida cu CS Oşorhei, nu aveam voie să pierdem. Aşa cum se spune, primul meci, cel de la Zalău, este cel mai important”, a admis Coroian, care a debutat pe banca tehnică a „roş-albaştrilor” cu o înfrângere. Înainte duelului fierbinte, FC Zalău ocupă ultima treaptă a podiumului (12 puncte), iar oaspeţii sunt abia pe locul opt (8 puncte).

*Probleme de efectiv

Întâlnim o echipă bună, preocupată de fotbal, cu jucători foarte tineri, o formaţie incomodă, care cu excepţia «accidentului» de la Oşorhei a avut un parcurs pozitiv. Noi în fiecare deplasare ne dorim să scoatem cât mai multe puncte, să jucăm cu gândul de a câştiga, întrucât suntem la distanţă de echipele din frunte”, a mai declarat Coroian. În tabăra Zalăului se anunţă mari probleme de lot, având în vedere că tehnicianul se bazează pe doar 11 seniori şi câţiva juniori, după ce nigerianul Jamilu a fost eliminat în meciul cu CSM Sighetu, iar juniorul Supuran a fost convocat la Naţionala Under 19. Nici în distribuţia cealaltă lucrurile nu stau mai bine, pentru că M. Neagu este suspendat, Bold şi Petcu – incerţi, consemnându-se în schimb revenirile lui V. Ignat şi A. Mutu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea