ASTĂZI: Echipa „FutureLearn” de la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia lansează proiectul „Strategii de dezvoltare profesională a tinerilor prin cursuri de marketing”, finanțat de YouthBank

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

youthbankVineri, 15 aprilie 2016, ora 18.00, la Hotel Transilvania din Alba Iulia, sala Apulum, va avea loc evenimentul de lansare a proiectului „Strategii de dezvoltare profesională a tinerilor profesioniști prin cursuri de marketing”, proiect inițiat de echipa „FutureLearn”, formată din liceeni ai Colegiului Național “Horea, Cloșca și Crișan” și avându-l ca manager de proiect pe David Gruian, elev în clasa a XI-a.

Proiectul este finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin programul YouthBank. Programul are ca principali parteneri locali Municipiul Alba Iulia, Ancău Company și Casa de Cultură a Studenților, fiind coordonat la nivel de rețea de Fundația pentru Implicarea Tinerilor. La nivel local, programul YouthBank 2015-2016 este susținut de Pensiunea Select, Restaurant Medieval Pub13, Il Tartufo Alba, Vair Auto Ro, Impact Design, Toskana Garten, Tipo-Rex și Societatea de Transport Public.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Proiectul „Strategii de dezvoltare profesională a tinerilor profesioniști prin cursuri de marketing” este un proiect care se încadrează în categoria orientării în carieră și dezvoltării personale a tinerilor din Alba Iulia.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Proiectul vizează un grup de 40 de liceeni din Alba Iulia care doresc să descopere Marketing-ul, atât cel online cât și cel offline. Cursanții vor avea posibilitatea de a învăța practic tot ce înseamnă strategia de promovare pentru vânzarea unui produs sau serviciu. Trainerii au o vastă experiență în acest domeniu și doresc să acopere o paletă cât mai largă a Marketing-ului. În cadrul evenimentului de lansare, discuția va fi una liberă, interactivă, publicul va avea șansa de a adresa orice întrebare legată de acest domeniu. (C.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419