Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, de la ora 20.00, CS Zlatna – Corona Braşov: despărţire de Liga a 3-a, în nocturnă, contra liderului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O premieră pentru localitatea din Munţii Apuseni, primul meci oficial disputat în nocturnă pe stadionul „Minaur”, astăzi, de la ora 20.00, opune în penultima etapă (observator T. Marcu Sibiu) a eşalonului terţ, două echipe cu stări de spririt diametral opuse. Aurarii, poziţia a 14-a în ierarhie (23 de puncte, minus 19 la „adevăr”) trăiesc pelinul celei de-a treia retrogradări consecutive, iar Corona, liderul Seriei a 6-a jubilează întrucât mai are nevoie de o victorie din două jocuri pentru a deschide şampaniile şi a sărbători promovarea. Braşovenii au impresionat realmente în retur, când au încasat în singur gol, n-au pierdut niciun meci şi au adunat 11 victorii şi două remize.
„Jucăm la lumina reflectoarelor, în faţa propriilor suporteri, ultimul meci acasă din acest sezon împotriva ocupantei primei poziţii. Sunt tot atâtea argumente pentru a face o figură frumoasă şi a încerca să realizăm un succes de moral. În fotbal şi ultima impresie contează, ne dorim să scoatem un rezultat pozitiv, iar în ceea ce mă priveşte aş fi dispus să continuu, în funcţie şi de planurile clubului referitoare la prezenţa în Liga a 3-a şi în campionatul viitor”, a declarat antrenorul Florin Danciu. Acesta nu poate conta pe M. Morar (suspendat) şi G. Toma (fără drept de joc împotriva fostei echipe), vor reintra Kiraly şi Sucală, iar între buturi se va afla Târziu, achiziţionat în iarnă tocmai de la gruparea de sub Tâmpa. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea