Rămâi conectat

Curier Județean

ASTĂZI: Cursă gratuită pe ruta Cricău-Alba Iulia pentru concertul Holograf din Piaţa Cetăţii

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru a facilita accesul locuitorilor din Cricău la concertul Holograf care va avea loc azi, 28 iunie, începând cu ora 19.30, în Piața Cetății din Alba Iulia, Societatea de Transport Public din Alba Iulia oferă în mod gratuit o cursă dus-întors pe ruta Cricău – Alba Iulia.

Menționăm că această ofertă se face în numele Festivalului Cetăților Dacice, în cadrul căruia concertul Holograf nu a mai  putut avea loc sâmbătă, 22 iunie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Astfel, Consiliul Județean Alba și Societatea de Transport Public din Alba Iulia pun la dispoziția locuitorilor din Cricău o cursă gratuită.

VINERI, 28 IUNIE

Plecare din Cricău spre Alba Iulia, la ora 18.00
Întoarcere din Alba Iulia spre Cricău, la ora 23.30

Stațiile pe ruta Alba Iulia – Cricău sunt: Autogara – P-ța Consiliul Europei (Electrica) – Moților – Kaufland – Micești (monument) – Șard (benzinărie) – Șard (bariera CFR) – Șard (magazine) – Ighiu (moară) – Ighiu (târg) – Bucerdea Vinoasă (ramificație) – Craiva – Cricău (Poliție)
Returul se va face respectând aceleași stații, în ordine inversă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea