Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Astăzi: Celebra formaţie „Roxette” va concerta pe Cluj Arena

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cluj-Napoca este împânzit efectiv de fanii „Roxette”. Astăzi, 19 iulie 2012,  peste 20.000 de fani ai formaţiei „Roxette”  din România, Italia, Ungaria sau Germania aşteaptă cu sufletul la gură supergmegaconcertul formaţiei Roxette.  Per Gessle şi Marie Fredriksson au ajuns azi noapte la Cluj-Napoca, imediat după miezul nopţii şi vor concerta în această seară pe Cluj Arena. Aceştia au fost întâmpinaţi la aeroport de sute de fani nerăbdători, care purtau tricouri imprimate cu „Roxette”, aveau cadouri pentru aceştia şi fredonau piesele lor.

Printre pretenţiile artiştilor, pentru concertul de pe Cluj Arena, potrivit organizatorilor, s-au numărat: meniu ardelenesc, bere şi vin roşu autohton, flori, lumânări parfumate, dar şi cărţi despre istoria şi arhitectura Clujului.

„Sunt nişte oameni care se implică foarte mult când vin într-un loc nou. Ei vor să cunoască locul. De aceea, au cerut un meniu ardelenesc, au vrut să cunoască bucătăria tradiţională. Şi la Bucureşti când au cântat, au cerut meniul local şi au mâncat sărmăluţe. Pe lângă asta, au vrut cărţi despre arhitectura şi istoria Clujului şi a Transilvaniei şi tot felul de informaţii culturale. Doar Sting ne-a mai cerut astfel de informaţii. Chiar îi interesează unde merg, nu sunt genul de artişti care vin şi a doua zi pleacă fără să ştie unde au cântat”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic, organizatorul concertului.

Au fost epuizate biletele la peluză şi la sectoarele VIP şi Golden Circle. Însă, mai este loc la Tribuna Inel 1 şi Tribuna Inel 2.  Astăzi, biletele mai pot fi achiziţionate  doar de la cele două puncte de vânzare ale stadionului: lângă porţile 3 şi 4 (Peluza 2 Nord), respectiv lângă porţile 9 si 10 (Peluza 1 Sud, vis-a-vis de Hotel Sport).

Porţile stadionului clujean se vor deschide imediat după ora 17:00, iar cei de la Les Elephants Bizarres vor urca pe scenă în jurul orei 19:00, urmaţi la 20:00 de Grimus, după care pe scena vor urca membrii Roxette.

Ordinea şi liniştea publică vor fi asigurate de aproape 300 de jandarmi, poliţişti şi poliţişti locali, traficul rutier în zona stadionului urmând să fie restricţionat pe anumite străzi.

Roxette este una dintre cele mai îndrăgite trupe de pop-rock , cu o activitate de aproape 25 de ani. În aceşti 25 de ani au lansat 39 de single-uri şi 42 de videoclipuri, 8 albume de studio, 8 DVD-uri, 9 compilaţii, iar discurile au fost vândute în peste 75 de milioane de copii în întreaga lume. Piese precum “It must have been love“, “Listen to your heart” sau “Sleeping in my car” sunt piese care încă se află în playlist-urile radiourilor din întreaga lume.

Grăbiţi-vă, încă mai aveţi timp!!!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea