Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Asociaţia RYMA sărbătoreşte româneşte ziua tuturor romanilor! Concerte extraordinare sâmbătă şi duminică

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociaţia RYMA va sărbători româneşte ziua tuturor romanilor, în serile de 30 noiembrie şi 1 Decembrie prin două concerte de calitate, muzică autentic românească, de petrecere şi voie buna.

Sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 21.00, în cadrul Spaţiilor Ryma va concerta formaţia Folk Frate, care va fi pentru prima dată în Alba Iulia. Membrii formaţiei sunt Mircea Ungureanu, Tudor Olaru, Ionuţ Leopea, Elena Icleanu, iar preţul unui bilet este 10 lei.

Duminica, 1 Decembrie la ora 20:00, haiducii muzicii româneşti, băieţii de la AD HOC vor cânta la viori şi chitări un rock medieval la lansarea albumului lor „Dezmăţ, licori şi muzici medievale”. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Departe de a fi o trupă punk, medievală sau tradițională, muzica și atitudinea trupei AD HOC e definită în egală măsură de aceste genuri. Cu o voce liberă și non-conformistă instigă la fericire, la chef și voie bună. În același timp încurajează un stil de viață conștient, educat și spiritual – liber în gândire dar implicat și atent la comunitate. Fără să-și nege nimic din trecutul apropiat sau cel îndepărtat, AD HOC au ales să-și lase sufletele libere să cânte. De la balade sincere și triste, la piese parcă rupte din furtună, muzica lor îmbină sonorități, ritmuri și idei medievale, rock și folclorice românești, uneori surprinzând cu inserții din toate părțile și sunetele lumii.

Concertele AD HOC sunt adevărate spectacole: cu piei, blănuri și tatuaje croite pe măsura atitudinii lor, cu povești, legende și fum potrivit misticismului lor și cu atâta energie și scandal încât să te cucerească și să te ducă într-o lume de basm și legendă din primul până în ultimul moment în care îi vezi.
Trupa a susținut turnee și concerte în cluburi din întreaga țară (Oradea, Cluj Napoca, Zalău, Brașov, București, Târgoviște, Vama Veche etc.).

Ad Hoc este singura trupă de inspirație medievală din România acceptată pe scene mari, alături de trupe din mainstream.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea