Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Salubris Alba” a reluat oficial licitația pentru colectarea deșeurilor în zona 1 a județului

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Salubris Alba” a reluat oficial licitația pentru colectarea deșeurilor în zona 1 a județului.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Salubris Alba” a reluat, oficial, licitația privind delegarea prin concesionare a serviciului de colectare și transport a deșeurilor din zona 1 a județului Alba, care cuprinde municipiile Alba Iulia şi Aiud, oraşele Teiuş şi Ocna Mureş și comunele din apropierea acestora.

ELIT

Decizia survine unei sentințe a Curții de Apel prin care a fost respinsă definitiv plângerea unui operator, care a contestat anumite prevederi din caietul de sarcini. Astfel, operatorii interesați să obțină contractul pot depune oferte până la data de 16 martie 2018, ora 14.00.

Pe lângă cele patru localităţi urbane, în această zonă mai sunt incluse comunele: Ciugud, Berghin, Ohaba, Mihalţ, Stremţ, Galda de Jos, Cricău, Întregalde, Ighiu, Sîntimbru, Rîmeţ, Rădeşti, Rimetea, Lopadea Nouă, Livezile, Mirăslău, Ponor, Hopîrta, Fărău, Noşlac, Lunca Mureşului şi Unirea.

Zona are, în total, o populaţie de 154.279 de locuitori. Documentaţia a fost publicată pe SEAP în 14 septembrie 2017, valoarea totală estimată a contractului, fără TVA, este de 87.829.319 lei (aproape 19 milioane de euro). Procedura a fost suspendată în perioada 9 octombrie 2017 – 6 februarie 2018.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...