Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Salubris Alba” a reluat oficial licitația pentru colectarea deșeurilor în zona 1 a județului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Salubris Alba” a reluat oficial licitația pentru colectarea deșeurilor în zona 1 a județului.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Salubris Alba” a reluat, oficial, licitația privind delegarea prin concesionare a serviciului de colectare și transport a deșeurilor din zona 1 a județului Alba, care cuprinde municipiile Alba Iulia şi Aiud, oraşele Teiuş şi Ocna Mureş și comunele din apropierea acestora.

Decizia survine unei sentințe a Curții de Apel prin care a fost respinsă definitiv plângerea unui operator, care a contestat anumite prevederi din caietul de sarcini. Astfel, operatorii interesați să obțină contractul pot depune oferte până la data de 16 martie 2018, ora 14.00.

Pe lângă cele patru localităţi urbane, în această zonă mai sunt incluse comunele: Ciugud, Berghin, Ohaba, Mihalţ, Stremţ, Galda de Jos, Cricău, Întregalde, Ighiu, Sîntimbru, Rîmeţ, Rădeşti, Rimetea, Lopadea Nouă, Livezile, Mirăslău, Ponor, Hopîrta, Fărău, Noşlac, Lunca Mureşului şi Unirea.

Zona are, în total, o populaţie de 154.279 de locuitori. Documentaţia a fost publicată pe SEAP în 14 septembrie 2017, valoarea totală estimată a contractului, fără TVA, este de 87.829.319 lei (aproape 19 milioane de euro). Procedura a fost suspendată în perioada 9 octombrie 2017 – 6 februarie 2018.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea