Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Asociaţia crescătorilor de animale din Cugir şi-a ales conducerea

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Burlan a fost reales preşedinte, Liviu Herţa secretar, iar Alexandru Olinovici casier.

Mai bine de jumătate din cei 220 membri, cât numară Asociatia crescatorilor de animale din Cugir au participat duminică 17 martie la reuniunea convocată de Consiliul director al organizaţiei pentru a face un bilanţ al modului in care asociaţia de la poalele Draganei şi-a desfaşurat activitatea şi pentru aşi alege noua conducere pentru urmatorii doi ani.  Evenimentul a avut loc la sala de întruniri din incinta noului si modernului târg de animale, situat pe strada Serelor din Cugir, obiectiv dat in folosinţă la finele anului trecut. După ce fermierii au audiat:  Raportul de activitate al asociaţiei, al comisiei de cenzori, au dezbatut propunerile privind noile investiţii si repartizarea paşunilor s-a trecut la alegerea noului organism de conducere al asociaţiei. In funcţia de preşedinte a fost reales pentru un mandat de doi ani Mircea Burlan, unul dintre fermierii locali de al carui nume se leagă realizarile obţinute de asociaţie pe parcursul a mai multor ani, si nu in ultimul rand constructia noului targ.

Funcţia de secretar i-a revenit lui Liviu Herţa, iar cea de casier lui Alexandru Olinovici.
S-au ales apoi responsabilii in cadrul consiliului director, pe categorii de animale: Astfel, pentru ovine- Zona de Şes, responsabil a fost ales EmilIleasă, iar pentru bovine (aceeaşi zonă), Ionel Praţa. Ca membrii supleanţi au fost aleşi: Viorel Gherman si Ioan Carpinişan. Pentru ovine- Zona de Munte au fost votaţi: Gheorghe Cosmoiu, iar pentru bovine -Dumitru Toderescu. Ca membru supleant a fost ales Ioan Iancu. Pentru Zona Vinerea: responsabil pentru ovine a fost ales Ştefan Simedru, iar pentru bovine- Ioan Crăciun. Ca membru supleant: Ioan Baciu.
În ceea ce priveŞte Investitiile, asociatia şi-a propus pentru acest an, finalizarea Abatorului de capacitate mică din incinta târgului, achiziţionarea de utilaje pentru acest abator la o valoare totala  de 30.000 euro. Totodată,participanţii au mai aprobat achiziţionarea unui plug si a unei semănători pentru tractorul aflat în dotarea asociaţiei, introducerea apei si amenajarea unui saivan în localitatea Vinerea. (C.P.)

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE cu URARI și FELICITARI de Florii 2024: Trimite un mesaj prin SMS persoanelor care își serbează onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de FLORII • URARI de Florii și FELICITARI de Florii 2024: Mesaj de Florii prin SMS persoanelor care își serbează onomastica Credincioșii sărbătoresc duminică, Floriile, ocazie cu care le poți trimite un mesaj, o urare, o felicitare, persoanelor care își serbează onomastica. Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea