Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Asigurarea pentru locuințe 2023: Cu cât se scumpesc polițele și când intră în vigoare majorarea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asigurarea pentru locuințe 2023: Cu cât se scumpesc polițele și când intră în vigoare majorarea

Începând cu luna noiembrie a anului curent, prețul asigurărilor obligatorii pentru locuințe se majorează. Este vorba despre polițele care acoperă riscul de cutremur, inundații sau alunecări de teren.

În prezent, polițele costă 100 de lei. De luna viitoare, prețul va crește la 130 de lei. Valoarea despăgubirilor va rămâne însă aceeaşi, respectiv 20.000 de euro, potrivit Știrile PROTV.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Noile tarife vor fi aplicate doar pentru locuințele de tip A – construcții cu structură rezistentă din beton armat, metal sau lemn. În cazul locuințelor de tip B (construcție cu pereți exteriori din cărămidă nearsă, materiale nesupuse unui tratament termic, chirpici), polița de asigurare va rămâne 50 de lei pe an.

În primele opt luni din 2023, numărul asigurărilor a crescut cu 718.410 față de aceeași perioadă a anului precedent, la peste 1,96 milioane. Cu toate acestea, doar 20% dintre imobile au asigurări obligatorii.

Sursa: ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea