Rămâi conectat

Sport

AS Şurianu Sebeş s-a reunit cu gânduri de promovare în Liga a IV-a, antrenor fiind Doru Oancea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia - LPS Sebes69Duminică, la stadionul „Arini” Sebes, la ora 19:00, a avut loc reunirea lotului AS Şurianu 1945 Sebes. Au participat 3 din membrii fondatori, Dani Popa, Dan Comsa si Doru Oancea. Fostul tehnician al Daliei Sport Daia Română, finalista Cupei României, Doru Oancea va fi antrenor principal. La reunire au venit 16 jucatori.

Nu oferim nume, fiindcă mai sunt acte de incheiat cu ultimii sositi, dar vrem sa organizam, saptamana viitoare o conferinta de presa, la care veti fi invitati, si in care vom oferi mai multe detalii (mai sunt unele tratative ce speram sa le finalizam pe marti)”, se arată într-un comunicat.

A fost o reunire putin altfel, la un platou cu fructe, apa plata, sucuri si bere. Nu s-a facut antrenament, doar s-a comunicat jucatorilor programul (3 antrenamente pe saptamana incepand de marti, ora 18:30, 3 meciuri amicale deja stabilite cu Energia Sasciori (26.07), Colorado Spring (02.08) si Performanta Ighiu (09.08) si obiectivul (promovarea in Liga a IV-a).

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea