Rămâi conectat

Politică Administrație

Arpad Ladanyi va conduce UDMR Alba. Fostul comisar general al Gărzii Financiare din România, unic candidat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Pentru preşedinţia UDMR Alba s-a înscris un singur candidat, avocatul Arpad Ladanyi, care până în luna iulie 2012 a condus Garda Financiară naţională, de pe poziţia de Comisar General.

Aşa cum UDMR-ul ne-a obişnuit, tranziţia la conducerea unei organizaţii judeţene are loc în linişte, în urma unei bune înţelegeri a fostei conduceri cu viitoarea, cu o preluare a proiectelor aflate în derulare, şi cu un sprijin al celor care au dus grija organizaţiei pentru planurile de viitor. Astfel, actualul preşedinte al Uniunii pe plan local, Krisztian Kovats, se va retrage pe un post de vicepreşedinte. În premieră, pentru o creştere a implicării în viaţa politică, la nivelul UDMR Alba vor fi înfiinţate şi funcţii de vicepreşedinte.

Adunarea generală a UDMR, fomată din electori desemnaţi din localităţi ale judeţului Alba, se va reuni pe 4 noiembrie la Aiud, unde este şi sediul UDMR Alba.

Arpad Ladanyi a parcurs încet şi sigur, treaptă cu treaptă, drumul de la tânăr absolvent de drept, consilier juridic, între 1996 şi 2001 angajat la Metalurgica SA din Aiud, în vremea când industria grea definea Aiudul, apoi la fel, jurist al unor societăţi de asigurare, iar din 2006 ajunge subprefect al judeţului Alba, apoi înalt funcţionar public şi urcă până la poziţia de comisar general al întregii gărzi financiare din ţară.
Este considerat un apropiat al liderilor UDMR, Kelemen Hunor, Marko Bela sau Laszlo Borbely. De altfel, şi conducerea de acum a organizaţiei din judeţ, inclusiv Krisztian Kovats, actualul preşedinte, l-au susţinut permanent.

Ladanyi este în prezent avocat în Baroul Alba, mediator şi consultant de bussines, în special în proprietate industrială, mărci şi drepturi de autor. Este un susţinător al numeroase acţiuni de voluntariat şi de caritate, un prieten al artiştilor. Născut în 1972, este căsătorit şi are o fetiţă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Claudiu Răcuci, senator PNL Alba: Românii sunt prizonieri în propria țară din cauza măsurilor PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Românii sunt prizonieri în propria țară din cauza măsurilor PSD Românii sunt aproape total prizonieri în propria țară, blocarea arterelor rutiere și aeriene din diverse motive legate de lucrări dispuse de autorități afectându-le viața de zi cu zi și având consecințe economice și sociale semnificative. Valea Oltului este închisă, podul dintre Giurgiu și Ruse este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea