Rămâi conectat

Curier Județean

Arieşul Apuseni Baia de Arieş se retrage din Liga a IV-a *Al 4-lea eşalon rămâne cu numai 14 echipe!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Arieşul Apuseni Baia de Arieş se retrage din Liga a IV-a, „lanterna roşie” a celui de-al 4-lea ealon părăsind competiţia din pricina problemelor financiare. Informaţia a fost confirmată de Traian Pandor, primarul localităţii din Munţii Apuseni, documentele urmând a fi depuse sâmbătă, la sediul AJF Alba.

Aşa cum anticipam încă de duminică, echipa de pe ultimul loc a preferat să renunţe la această stagiune, atât din motive legate de finanţare, cât şi din cauza rezultatelor dezastruoase: numai două puncte în 16 etape,  şi o umilinţă recentă la Olimpia Aiud, eşec cu 0-16!!!!

Nu mai susţinem echipa de seniori, preferăm să ne îndreptăm spre sectorul juvenil şi să investim în două formaţii care să activeze la nivelul copiilor şi juniorilor„, a spus primarul Traian Pandor. „În situaţia în care ne aflam, nu merita să ne mai batem joc de fotbal. Nu ştiam cu ce ne deplasăm la jocuri, iar fotbaliştii nu se prezentau la partidele externe. Mai bine aşa, decât să ne facem de râs. Sâmbătă dimineaţa vom depune documentele la AJF Alba„, a spus antrenorul Marius Dup.

Prin acest abandon, Liga a IV-a rămâne cu 14 competitoare, iar partidele viitoare ale Arieşului vor fi omologate cu 3-0 în favoarea oponentelor, iar până la finele returului, câte două formaţii vor sta în fiecare etapă. Prima beneficiară va fi Sportul Sebeş, ce va câştiga sâmbătă la „masa verde” întâlnirea contând pentru etapa a 18-a. După CS Zlatna – exclusă, Arieşul Apuseni este a doua grupare din Munţii Apuseni ce dispare de pe harta fotbalului albaiulian în acest sezon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Sărbătoare primăverii” la Alba Iulia: Concerte, recitaluri și expoziții organizate de clasele Școlii de Arte și Meșteșuguri

Bogdan Ilea

Publicat

în

”Sărbătoare primăverii” la Alba Iulia: Concerte, recitaluri și expoziții organizate de clasele Școlii de Arte și Meșteșuguri Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba organizează timp de o săptămână, începând din 4 martie, evenimentul „Sărbătoarea primăverii” alături de Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Școala de Arte și Meșteșuguri pregătește mai multe concerte, recitaluri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea