Ziarul Unirea
 

Aproape 9 ani de închisoare pentru tânărul care a obligat o minoră să se prostitueze într-un apartament din Alba Iulia: Fata se îndrăgostise de el și era agresată dacă nu producea suficient

Un tânăr judecat la Alba Iulia pentru trafic de minori a fost condamnat, recent, la 8 ani, 10 luni şi 20 zile de închisoare, decizia fiind definitivă și pronunțată de Curtea de Apel. 

Inculpatul în vârstă de 25 de ani, Lingurar Mihăiţă Marius, a fost judecat pentru racolarea şi obligarea la practicarea prostituţiei a unei minore de 15 ani. Bărbatul s-a folosit de metoda ”lover-boy” pentru a o ”acapara” pe fată, determinând-o să se îndrăgostească de el pentru a practica prostituţia în folosul lui.

La aproximativ două săptămâni după prima întâlnire, în cursul lunii februarie 2017 fata a fost forţată de către inculpat să practice prostituţia fiind agresată de acesta atât psihic cât şi fizic, fiind şi bătută. Iniţial, minora, a fost exploatată sexual în zona localităţii Simeria, jud. Hunedoara, unde a fost scoasă de către inculpat pentru a practica prostituţia stradală.

Ulterior, cei doi au venit la Alba Iulia, unde, bărbatul, a închiriat un apartament, i-a făcut mai multe fotografii în care apărea dezbrăcată, care au fost postate pe un site cu anunţuri.

”Relaţiile sexuale cu clienţii se consumau în apartamentul închiriat în Alba Iulia. Clientul suna la nr. de telefon din anunţ, apoi se prezenta la apartament. Tarifele variau între 100-300 lei pe un act sexual.

Banii obţinuţi de minoră din prostituţie erau luaţi integral de către inc. Lingurar Mihăiţă Marius, acesta ameninţând-o şi agresând-o fizic pe minoră dacă câştigurile nu erau suficiente. În această perioadă minora a fost bătută în mai multe rânduri de către inculpat fiind lovită inclusiv cu un scaun, aceasta fiind practic constânsă fizic să practice prostituţia. De asemenea minora nu avea voie să iasă din apartament decât în prezenţa inculpatului”, se precizează în dispozitivul hotărârii instanţei de fond.

Situaţia a durat până în 16 martie 2017, când, pentru a scăpa de inculpat, fata a reuşit să telefoneze la poliţie de pe telefonul unei alte persoane. Ulterior, bărbatul a fost prins, reţinut şi arestat preventiv. Instanţa a admis acţiunea promovată de Parchet şi a obligat inculpatul să îi plătească minorei daune morale de 10.000 de lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Codru 28 martie 2018 at 9:40

Mică pedeapsă… Oare fata ce naționalitate are ca individul e clar ca e roman!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...