Rămâi conectat

Actualitate

Aproape 4.000 de câini din rasa Beagle, salvați dintr-o pepinieră înainte de a ajunge cobai în laboratoarele de testare a medicamentelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 4.000 de câini din rasa Beagle, salvați dintr-o pepinieră înainte de a ajunge cobai în laboratoarele de testare a medicamentelor

Aproximativ 4.000 de căței din rasa Beagle au nevoie de o casă, după ce au fost salvați în urma celei mai ample operațiuni de salvare a câinilor care a avut loc în SUA vreodată.

Câinii erau crescuți într-o locație din Virginia și vânduți apoi pentru a fi folosiți în laboratoare de testare a medicamentelor. Compania a fost desființată din cauză că a încălcat drepturile animalelor, iar organizațiile de caritate au acum misiunea de a găsi noi case pentru cățeii salvați.

Inspectorii au descoperit că unii dintre câini au fost omorâți atunci când aveau nevoie să fie consultați de veterinar pentru tratarea unor afecțiuni care erau ușor de vindecat.

Mai mult, câinii erau hrăniți cu alimente infestate cu viermi, mucegai și fecale, în timp ce unele dintre femelele cu pui nu primeau mâncare deloc. Într-un alt caz șocant, 25 de cățeluși au murit de hipotermie după ce au fost ținuți în frig.

Pepiniera unde au fost crescuți câinii a fost dată în judecată în luna mai de Departamentul de Justiție al Statelor Unite, fiind acuzată de mai multe acte de cruzime împotriva animalelor. Compania a negat acuzațiile, dar a anunțat închiderea pepinierei și a predat câinii organizației care luptă pentru drepturile animalelor Humane Society, potrivit CBS News.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Plafonarea prețurilor la alimentele de bază ar putea fi prelungită până la 31 decembrie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Plafonarea prețurilor la alimentele de bază ar putea fi prelungită până la 31 decembrie 2024 Marcel Ciolacu, premierul României,  a declarat, luni, că susține amendamentul care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024. „Susțin amendamentul depus astăzi în Parlament de PSD, amendament care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea