Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Aproape 2000 de kg de castraveţi confiscate de poliţişti de la un sudist care nu avea documente pentru marfă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 9 mai,  în timp ce desfășurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN 7, în afara localității Şibot, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control o autoutilitară condusă de B.M., de 30 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman.

Potrivit IPJ Alba, acesta transporta cantitatea de 1.914 kg castraveți pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de transport și proveniență.

Față de B.M. a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, iar întreaga cantitate de castraveţi a fost confiscată.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea