Rămâi conectat

Curier Județean

Aproape 100 de conducători auto prinși pe picior greșit de polițiști, într-o singură zi. S-au dat amenzi și s-au suspendat permise de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o singură zi, poliţiştii din Alba au reţinut 26 de permise de conducere pentru depăşire neregulamentară. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte că respectarea regulilor privind depăşirea este esenţială pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Marți, 15 ianuarie 2019, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranţei rutiere şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile privind depăşirea.

Cu această ocazie,  poliţiştii au depistat 26 de participanţi la trafic care s-au angajat în depăşiri neregulamentare precum şi alţi 84 care au încălcat alte reguli privind circulaţia pe drumurile publice.

Şoferilor care s-au angajat în depăşiri riscante, complementar sancţiunii contravenţionale aplicate, le-au fost suspendate permisele de conducere.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 28.840 lei.

Stimaţi conducători auto, efectuarea de depăşiri riscante poate avea consecinţe deosebit de grave pentru viaţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la traficul rutier.

Respectaţi regulile de circulaţie!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea