Rămâi conectat

Ştirea zilei

APM Alba: Calitatea aerului în Alba Iulia, în parametri normali la data de 26 aprilie. Ce poluanți au fost măsurați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Calitatea aerului, în Municipiul Alba Iulia, se încadrează luni, 26 aprilie, în limitele prevăzute de lege, au transmis reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Alba.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba a trimis în cursul zilei de azi 26.04.2021, laboratorul mobil din dotare, pentru efectuarea de determinări privind calitatea aerului pe platforma industriala a Municipiului Alba Iulia, ca urmare a evenimentului produs în această zi la SC Albalact SA.

Valorile concentraţiilor poluanţilor măsuraţi (formaldehidă, benzen, metanol, monoxid de carbon, amoniac, dioxid de azot şi dioxid de sulf) s-au încadrat în limitele prevăzute de Legea 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător şi STAS 12574-87-Aer din zonele protejate – Condiţii de calitate.

Determinările calităţii aerului s-au efectuat la solicitarea Comisariatului Judeţean Alba al Gărzii Naţionale de Mediu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea