APEL UMANITAR: Tânăr din Sebeș, bolnav de Covid-19, are nevoie urgentă de plasmă

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

O familie a lansat în această după-masă un apel către umanitate pentru Valentin, un bărbat infectat cu Covid-19 care este internat la Spitalul din Târgu Mureș și care are nevoie de plasmă.

,,Dragilor..apelez la voi cu o durere de nedescris în suflet! Soțul meu Tăgârța Valentin în vârstă de 42 de ani,se află într-o stare foarte gravă la spitalul din Târgul Mureș infectat cu noul corona virus, Covid 19!

ELIT

Această boală nemiloasă care îi răpește zilele de a sta lângă familia lui și lângă cei 3 copilași. Se luptă cu acest virus de aproximativ 2 săptămâni! Vă rugăm din tot sufletul nu rămâneți indiferenți! Faceți un bine, are nevoie de o persoană care a avut acest virus,care s-a vindecat și are grupa de sânge B3 pozitiv! Dacă acest virus nemilos l-a răpus la pat, faceți dumneavostră un bine și redații speranța și dreptul la viață să fie sănătos,fericit lângă familia lui!

Îl așteaptă acasă o soție îngrijorată,care se vede legată de mâini și de picioare neputând cum să îl ajute, 3 copilași care întreabă în fiecare ora din zi de tatăl lor, o mamă care ar da orice să se pună îl locul copilului sau, frați ,surori, prieteni!

Oferim recompensă! Oameni buni,ajutați nu va costă nimic!” Acestea au fost cuvintele pline de incertitudine și de tristețe ale soției sale, care s-a decis să recurgă la ajutorul oamenilor, în mediul online.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419