Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

APEL UMANITAR pentru o tânără de 31 de ani din Alba: A fost diagnosticată cu tumoră cerebrală și va fi operată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

APEL UMANITAR pentru o tânără de 31 de ani din Alba: A fost diagnosticată cu tumoră cerebrală și va fi operată

O tânără de 31 de ani din Aiud. diagnosticată cu o tumoră cerebrală, are nevoie de sprijin pentru a se recupera în urma unei intervenții chirurgicale la care va fi supusă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Apelul umanitar a fost lansat în mediul online, printr-o postare pe Facebook.

”Azi vorbim despre ea… Roxana Todora, o tânără minunată la o frumoasa vârstă de 31 ani, care în acest moment are nevoie de tot sprijinul și încurajările noastre.

În viața fiecăruia dintre noi sunt momente în care cei din jur, „oamenii” și mai ales prietenii pot întinde o mână de ajutor.

Citește și: Spitalul Orășenesc Cugir: Trei proiecte cu finanțare europeană nerambursabilă, finalizate în 2023, pentru modernizarea secţiilor medicale, a clădirilor și a aparaturii

Roxana va fi operată pentru o tumoră cerebrală, intervenție care cu nădejdea în Dumnezeu și cu iscusinta medicilor o va ajuta să-și poată continua viața.

Haideți să fim alături de ea cu un gând, o rugăciune și de ce nu și cu un ajutor financiar. Operația în sine este decontata de casa de asigurări de sănătate, dar vorbim despre recuperarea ei din toate punctele de vedere.

Să nu uităm că nimeni nu este inutil în această lume dacă alină povara ce atârnă pe umerii semenilor săi! Distribuiti vă rog în număr cât mai mare!”, se arată în postarea de pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea