Rămâi conectat

Actualitate

APEL UMANITAR pentru o familie din Alba! Locuința lor a fost afectată de un incendiu. „Orice ajutor, fie el cât de mic, înseamnă enorm pentru ei!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

APEL UMANITAR pentru o familie din Alba! Locuința lor a fost afectată de un incendiu. „Orice ajutor, fie el cât de mic, înseamnă enorm pentru ei!”

În urma unui eveniment tragic petrecut în comuna Ciumbrud acum o săptămână, o persoană din Alba apelează la oamenii cu inimă mare din mediul online pentru a ajuta o familie, a căror locuință a fost afectată de un incendiu.

„Putem observa că, din păcate, se petrec multe evenimente neplăcute în această perioadă. Asta s-a întâmplat și în satul nostru Ciumbrud, unde în data de 15.02.2023 a avut loc un incendiu care a provocat daune.

Prin acest mesaj aș dori să cer ajutorul tuturor persoanelor dornice să contribuie la acest caz. Să ajutăm această familie pentru a termina cu bine lucrările deja începute, pentru a avea un acoperiș deasupra capului, pentru a-și regăsi liniștea sufletească. Orice ajutor, fie el cât de mic, înseamnă enorm pentru ei! Să nu uităm: cel mai frumos sentiment e să oferi fără să aștepți nimic înapoi.

CITEȘTE ȘI: INCENDIU la Ciumbrud: O anexă gospodărească a izbucnit în flăcări. Intervin pompierii cu două autospeciale

Beneficiar: Crisan Ana
RO84 RZBR 0000 0600 2432 8712”, au fost cuvintele persoanei care a apelat la oamenii cu suflet mare din comunitatea online.

Reamintim că, în cursul zilei de miercuri, 15 februarie, o anexă gospodărească din comuna Ciumbrud a izbucnit în flăcări, pompierii intervenind cu două autospeciale pentru stingere cu apă și spumă și un echipaj pentru prim ajutor.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime în urma acestui eveniment tragic pentru familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea