Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

APEL UMANITAR| O tânără de 26 de ani din Alba, diagnosticată cu un cancer rar și extrem de agresiv, are nevoie de ajutor pentru tratament

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

APEL UMANITAR| O tânără de 26 de ani din Alba, diagnosticată cu un cancer rar și extrem de agresiv, are nevoie de ajutor pentru tratament

O familie din Alba se află într-o luptă cu un dușman necruțător. Mihai s-a adresat comunității pe platforma Facebook într-un apel disperat pentru ajutor financiar. Soția sa, Sara, în vârstă de doar 26 de ani, a fost diagnosticată cu un cancer rar și extrem de agresiv în luna august a acestui an, iar familia se află acum în Turcia, la clinica Anadolu, pentru a încerca să îi ofere Sarei o șansă la viață.

Diagnosticul devastator a fost un Angiosarcom Cardiac Primar, cu metastaze hepatice, osoase, pulmonare și recent descoperite cerebrale. Boala a fost nemiloasă, evoluând rapid, iar echipa medicală din Turcia a fost singura care a putut să lupte alături de Sara în această bătălie dificilă.

Sara nu a prezentat simptome specifice până în august, când a ajuns de urgență la spital cu dificultăți de respirație. De atunci, această poveste a devenit un coșmar. Fără sprijinul echipei medicale de la clinica Anadolu, familia Vișovan nu îndrăznește să se gândească la ce ar fi fost acum starea Sarei.

Apelul disperat al lui Mihai-Francisc Vișovan nu este unul ușor de făcut, dar costurile tratamentului medical, care cresc rapid de la o zi la alta, i-au determinat să apeleze la generozitatea comunității. În prima săptămână de la internare, au fost nevoiți să achite suma de 15.000 de euro din cauza complicațiilor apărute pe parcursul tratamentului și a numeroaselor investigații medicale.

Una dintre aceste investigații a dus la o intervenție de urgență la nivelul coloanei vertebrale, în valoare de 21.000 de euro, deoarece Sara era în pericol să nu mai poată merge din cauza bolii care progresa rapid. De asemenea, a fost necesară o radioterapie, care a implicat costuri suplimentare de 7.000 de euro.

Până în prezent, suma totală cheltuită în această clinică a ajuns la 43.000 de euro, într-un interval de doar 10 zile. Cu boala care avansează cu o viteză înfricoșătoare, viitorul apropiat va implica și fizioterapie, a cărei cost nu este încă cunoscut, precum și imunoterapie, cu costuri estimate între 400 și 4.000 de euro per ședință.

Ceea ce face situația și mai dificilă este faptul că această boală, Angiosarcomul Cardiac Primar, este puțin studiată și extrem de rară, iar tratamentele exacte nu sunt cunoscute. Numărul complicațiilor care pot apărea pe parcursul tratamentului este mare, iar familia nu știe cât de mare va fi suma totală de care vor avea nevoie.

Astfel, apelul disperat al lui Mihai-Francisc Vișovan și al familiei sale este îndreptat către comunitate, către oamenii cu inimi mari, pentru a-i ajuta să ducă la capăt investigațiile și tratamentul Sarei. Orice donație, indiferent de mărime, poate face o diferență semnificativă în această luptă pentru viață.

Mihai-Francisc Vișovan a furnizat mai multe opțiuni pentru donații:

Revolut: +40744624761

Titular: Visovan Mihai-Francisc

IBAN: RO17INGB0000999912024143

Valuta: RON

Nume banca: INGB Centrala

BIC/Swift: INGBROBU

TItular: Mihai Visovan

IBAN: LT673250060291607341

Valuta: Orice moneda inafara de RON

Nume banca: Revolut Bank

BIC/Swift: REVOLT21

Titular: MARIA POPA

IBAN: RO45RZBR0000060015327523

Valuta: EURO

Nume banca: Raiffeisen Bank

BIC/Swift: RZBRROBU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia: Administratorul judiciar cere în instanță anularea antecontractului prin care Ovidiu Jidveian a scos din firmă 6 milioane de euro

Unirea Ziarul

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia: Administratorul judiciar cere în instanță anularea antecontractului prin care Ovidiu Jidveian a scos din firmă 6 milioane de euro Administratorul judiciar al societății Parc Residence Alpha SRL Alba Iulia, firmă implicată într-un scandal imobiliar uriaș, solicită în justiție anularea unui antecontract de vânzare-cumpărare încheiat de fostul administrator, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea