Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Apel la vaccinare lansat de Președintele României: „Spitalele sunt arhipline, medicii lucrează non-stop, nu mai sunt locuri la ATI. Vorbim de o catastrofă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apel la vaccinare lansat de Președintele României: „Spitalele sunt arhipline, medicii lucrează non-stop, nu mai sunt locuri la ATI. Vorbim de o catastrofă”

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, sâmbătă, prin intermediul paginii sale de Facebook. Șeful statului spune că România se confruntă cu o catastrofă, „spitalele sunt arhipline, medicii lucrează non-stop, iar locuri la ATI nu mai sunt disponibile”, și îndeamnă din nou la vaccinare anti-Covid.

„Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene”, spune președintele.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Klaus Iohannis i-a îndemnat din nou pe români să se imunizeze împotriva SARS-CoV-2.

„Avem ajutor din toate părțile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi! Nu există altă soluție decât vaccinarea și trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru. Dragi români, mergeți și vă vaccinați, să nu ajungeți la spital, să nu dați boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemie. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare”, a conchis șeful statului, în postarea sa pe Facebook.

Potrivit ultimei raportări, de vineri, în 24 de ore au fost înregistrate peste 15.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 448 de pacienți au murit. 1.848 persoane sunt internate la ATI.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea