Rămâi conectat

Sport

Aparent, o etapă facilă pentru conjudeţene în eşalonul terţ | Vineri, pe „Cetate”, Unirea Alba Iulia – Viitorul Ghimbav; sâmbătă, Industria Galda – CFR Cluj II

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir, liderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, are rundă liberă în weekend, iar pentru celelalte trei conjudeţene întâlnirile se anunţă destul de facile, întrucât oponenţii sunt situaţi în partea a doua a ierarhiei, deci este rost de o zestre bogată.

*Unirea Alba Iulia (locul 7, 14 puncte) – Viitorul Ghimbav („lanterna roşie”, 3 puncte) – vineri, ora 14.00, pe „Cetate”. „Alb-negrii” sunt favoriţi indiscutabili ai confruntării cu ultima clasată, nou-promovata din Braşov ce abia a strâns numai trei puncte şi are cel mai slab golaveraj al seriei (12-32). Semnul de întrebare este legat de ineficacitatea elevilor lui Adorian Himcinschi (doar 8 reuşite stagionale), în condiţiile în care nu se pune problema învingătoarei. B. Ştef nu este refăcut complet, S. Iacşa – în urmă cu pregătire, speranţe de reintrare sunt numai în reintrarea lui I. Grozav.

*Industria Galda (poziţia a 4-a, 18 puncte) – CFR Cluj 2 (locul 9, 12 p), sâmbătă, ora 14.00. Găldenii au 4 jocuri invincibile şi speră să învingă şi în faţa fanilor, după ce au devenit „campioni” ai deplasărilor şi „sperietoare” pentru lideri. Paul Ciucă mizează pe reintrările câtorva jucători importanţi precum D. Lupşan, Cernea, Boancă, fiind recuperaţi Fl. Schiau şi D. Sîrbu (absenţi Frenţiu şi Cioară). Tânăra formaţie din „Gruia” traversează momente critice (o victorie şi 4 eşecuri în ultimele 5 partide), dar este un oponent imprevizibil şi demn de luat în seamă.

*FC Avrig (locul 13, 6 puncte) – Performanţa Ighiu (locul trei, 20 de puncte) – sâmbătă, ora 14.00. Trupa lui Mihai Manea continuă cursa spre eşalonul secund, deşi a coborât pe ultima treaptă a podiumului, după remiza de pe „Cetate” cu Industria. Ighienii au în faţă o nou-promovată cu un unic succes în tur, deci se anticipează o victorie externă pentru Performanţa, mai ales că revin principalele „guri de tun”, primii doi marcatori, Fetiţa şi Cl. Oara (ultimul răcit), neexistând probleme de efectiv.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea