Rămâi conectat

Curier Județean

Apa potabilă, RAȚIONALIZATĂ în mai multe localități din Alba: Precizările APA CTTA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apa potabilă este raționalizată în mai  multe localități din județul Alba, ca urmare a temperaturilor ridicate din această perioadă.

Având în vedere consumul mare de apă, SC APA CTTA SA ALBA este nevoită să raționalizeze apa în mai multe localităţi din județ. Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabilă cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer, în caz contrar, există posibilitatea ca programul de raționalizare să fie implementat pentru mai mult timp sau chiar sistarea furnizării.

”Astfel, vă comunicăm următorul program de întrerupere a furnizării apei potabile:

-Întreruperea furnizării apei potabile între orele 10.00-15.00, 22.00-06.00 comuna Unirea, Noșlac, Cisteiu de Mureș, Micoșlaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos.

-Întreruperea furnizării apei potabile între orele 22.00- 06.00 : comuna Valea Lungă ( Valea Lungă, Lodroman, Lunca), Tău și Ungurei. În localitatea Ungurei furnizarea apei potabile se va efectua în prima parte a zilei, până la epuizarea cantităților acumulate în rezervorul de înmagazinare.

De asemenea, din cauza lipsei de presiune, vor fi afectate: Ohaba, orașul Ocna Mureș, Războieni, Căptălan, Miraslău, cât și zonele înalte ale localităților Cergău și comuna Roșia de Secaș.

Din cauza opririi, la reluarea furnizării pot exista depășiri a valorii parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții să folosească apa numai în scop menajer. Vă informăm că, în cazul în care, ulterior acestui anunț, se constată lipsa de debit și în alte localități din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA. S.A. Alba va anunța acest fapt”, au transmis reprezentanții APA CTTA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea