APA CTTA: Furnizarea apei potabile, ÎNTRERUPTĂ, în șapte localități din județul Alba, din cauza unei avarii la rețea, în zona Gârbova – Țifra

SC  APA CTTA Alba anunță că întrerupe, marți,  furnizarea apei potabile în șapte localități dn județ, după o avarie la rețea, în zona Gârbova-Țifra.

Din cauza unei avarii produse în zona Gârbova-Tifra, astăzi, 8 august 2017, la conducta de alimentare cu apă Dn600, pe tronsonul SP Galda- Aiud –Ocna Mures), suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei potabile în următoarele localități: Gârbova, Miraslău,  Decea, Inoc, Unirea, Ocna Mureș, Noșlac și, de asemenea, consumatorilor branșati direct din magistrală. Estimăm durata acestei întreruperi la cca 24 h”, transmite APA CTTA Alba.

ELIT

Societatea care furnizează servicii de apă și canal în județul Alba, APA CTTA precizează că la punerea în funcțiune a aducțiunii și reluarea furnizării apei pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate.

În această situație  vom fi nevoiți să procedăm la purjarea apei , până la încadrarea în parametrii de calitate.Vă multumim pentru înțelegere!”, mai transmite APA CTTA Alba.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

gelu 8 august 2017 at 12:26

la aiud de ce nu se opreste apa? au conducta de alimentare separata

turbidimetru 8 august 2017 at 18:09

Da, de la Măgina.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...