Rămâi conectat

Curier Județean

APA CTTA: Furnizarea apei potabile, ÎNTRERUPTĂ, în șapte localități din județul Alba, din cauza unei avarii la rețea, în zona Gârbova – Țifra

Ziarul Unirea

Publicat

în

SC  APA CTTA Alba anunță că întrerupe, marți,  furnizarea apei potabile în șapte localități dn județ, după o avarie la rețea, în zona Gârbova-Țifra.

Din cauza unei avarii produse în zona Gârbova-Tifra, astăzi, 8 august 2017, la conducta de alimentare cu apă Dn600, pe tronsonul SP Galda- Aiud –Ocna Mures), suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei potabile în următoarele localități: Gârbova, Miraslău,  Decea, Inoc, Unirea, Ocna Mureș, Noșlac și, de asemenea, consumatorilor branșati direct din magistrală. Estimăm durata acestei întreruperi la cca 24 h”, transmite APA CTTA Alba.

Societatea care furnizează servicii de apă și canal în județul Alba, APA CTTA precizează că la punerea în funcțiune a aducțiunii și reluarea furnizării apei pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate.

În această situație  vom fi nevoiți să procedăm la purjarea apei , până la încadrarea în parametrii de calitate.Vă multumim pentru înțelegere!”, mai transmite APA CTTA Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea