Apa CTTA Alba: MARȚI, furnizarea apei va fi ÎNTRERUPTĂ din cauza unor lucrări la rețeaua de apă, pe Autostrada Sebeș-Turda. LOCALITĂȚILE vizate

Apa CTTA Alba: MARȚI, furnizarea apei va fi ÎNTRERUPTĂ din cauza unor lucrări la rețeaua de apă, pe Autostrada Sebeș-Turda. LOCALITĂȚILE vizate

SC APA CTTA SA ALBA anunță faptul că în data de 20.10.2020, începand cu ora 06.00, se va efectua relocarea aducțiunii de apă DN1200, în mai multe sate și comune din județ.

Datorită lucrarilor la autostrada Sebeș-Turda (tronson I), SC APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că, în data de 20.10.2020 , începând cu ora 06:00, se va efectua relocarea aducțiunii de apă DN1200 (FIR II).

Elit ELIT

Astfel, se va întrerupe furnizarea apei potabile în urmatoarele localități: Daia, localitățile de pe Valea Secașelor, Oarda de Sus, com. Ciugud, zona industrială Drâmbar, com. Berghin, com. Ohaba, com. Sântimbru (Totoi, Dumitra), com Cricău, com Ighiu, com Galda de Jos, com Mihalț, com Bucerdea Grănoasă, com Rădești, com Sâncel, com. Șona, com Valea Lungă, Stremț, com Miraslău, com. Unirea, Noșlac, orașul Ocna Mureș.

Din cauza lucrărilor deosebit de complexe estimăm durata întreruperii la cca. 48 de ore, fapt care ar putea afecta si rezervele de apă existente în rezervoarele altor localități.

La reluarea furnizării pot aparea, local, depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai în scopuri menajere. De asemenea, depașiri ale parametrului turbiditate pot aparea și în timpul execuției lucrarilor, putând fi afectat si municipiul Alba Iulia.

Astfel, eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419