Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Apa CTTA Alba: LUNI, furnizarea apei va fi ÎNTRERUPTĂ din cauza unor lucrări pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. LOCALITĂȚILE vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Apa CTTA Alba: LUNI, furnizarea apei va fi ÎNTRERUPTĂ din cauza unor lucrări pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. LOCALITĂȚILE vizate

Din cauza lucrărilor la autostrada A10 Sebeș-Turda (tronson II), SC APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că, în data de 11.10.2021, începând cu ora 22:00, se va efectua relocarea aducțiunilor de apă DN 300 SP Galda- Teiuș, DN 600 SP Galda – Aiud – Ocna Mureș și DN 600 SP Galda – Blaj.

Astfel, se va întrerupe furnizarea apei potabile în următoarele localități: com.Stremt, Beldiu, com.Jidvei, com.Cetatea de Baltă, Mihalt, Craciunelu de Jos, Bucerdea Granoasa, com Sincel, com. Sonă, com Valea Lungă, com Miraslau, com.Radesti, Gârbovă, Tifra, Decea, com. Unirea, Noslac, orașul Ocna Mureș.

Din cauza lucrărilor deosebit de complexe estimăm durata întreruperii la cca. 36 de ore, fapt care ar putea afecta și rezervele de apă existente în rezervoarele altor localități.

La reluarea furnizării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apă numai în scop menajer.

Astfel, eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Albă Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea