Rămâi conectat

Ştirea zilei

Apa CTTA Alba: Lucrări la conducta de alimentare cu apă potabilă a orașului Cugir, sâmbătă, 29 august. Este posibilă întreruperea furnizării

Ziarul Unirea

Publicat

în

SC APA CTTA SA ALBA- Sucursala Cugir anunță consumatorii că in data de 29.08.2020, intre orele 8.00-21.00, va efectua lucrari de inlocuire a unor vane la conducta de alimentare cu apa potabila a orasului Cugir.

Din cauza lucrărilor deosebit de complexe, ar putea fi afectate rezervele de apă existente in rezervoarele de acumulare iar in acest caz vom fi nevoiti sa intrerupem furnizarea apei potabile in orasul Cugir si localitatile comunei Sibot.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), pînă la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai in scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea