Rămâi conectat

Economie

Anunț lansare proiect „Reabilitare Bază Sportivă, Strada Tipografilor, Municipiul Sebeș” – cod SMIS 143515”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Anunț lansare proiect

Proiectul ”Reabilitare Bază Sportivă, Strada Tipografilor, Municipiul Sebeș” – cod SMIS 143515” contribuie la realizarea obiectivului priorității de investiție 9.1: Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin măsuri integrate – Programul Operațional Regional 2014-2020 -, întrucât îmbunătățirea infrastructurii de educație la nivelul Municipiului Sebeș, creșterea nivelului calitativ și de performanță a procesului educațional prin crearea de noi spații necesare derulării activității educaționale și vocaționale, va avea ca efect reducerea riscului de sărăcie și excluziune socială din teritoriul SDL Sebeș.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Valoarea totală a proiectului este de 8.185.214,05 lei, din care 4.526.357,13 lei reprezintă  finanțare nerambursabilă.

Proiectul se derulează în perioada 11.06.2018 – 31.12.2023 .          

Obiectivul general al proiectului:

Îmbunătățirea infrastructurii de educație la nivelul Municipiului Sebeș, creșterea nivelului calitativ și de performanță a procesului educațional prin crearea de noi spații necesare derulării activității educaționale  și vocaționale.

Realizarea obiectivului general al proiecului (printr-o abordare participativă de tip DRLC – mobilizarea și implicarea comunităților dezavantajate și a actorilor locali) va conduce la reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială din teritoriul vizat.

Obiectivele specifice ale proiectului:

OBS 1 Realizarea unei investiții în infrastructura de învățământ prin construirea unei clădiri care va deservi activitatea educațională a Liceului cu Program Sportiv Sebeș.

OBS 2 Asigurarea unor facilități educaționale de înaltă calitate, în concordanță cu cerințele învățământului vocațional modern, cu tendințele evoluției economice și cu nevoile pieței muncii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Instituțiile Financiare Nebancare nu mai pot percepe dobânzi exorbitante: Noua lege se aplică și contractelor aflate în derulare

Bera Larisa

Publicat

în

Instituțiile Financiare Nebancare nu mai pot percepe dobânzi exorbitante: Noua lege se aplică și contractelor aflate în derulare O nouă lege care prevede plafonarea dobânzilor pentru împrumuturile de la instituții financiare nebancare (IFN) a trecut de Curtea Constituțională și urmează să fie promulgată. Citește și: Controale la IFN-urile din Alba și alte cinci județe. Protecția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea