Rămâi conectat

Economie

Anunț închidere proiect ”Consolidarea pe piață a poziției IMM-urilor în domeniul industriei auto și componente prin înființarea unui incubator de afaceri în mun. Alba Iulia”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă

Proiectul  “Consolidarea pe piață a poziției IMM-urilor in domeniul industriei auto si componente prin înființarea unui incubator de afaceri in Mun. Alba Iulia”, cod MySMIS 152044, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  a fost implementat de către Parteneriatul PRIMATO S.R.L., lider de parteneriat – DONTAG MANAGEMENT S.R.L., partener. Valoarea totală a proiectului a fost de 4.032.402,44 lei din care valoare eligibilă 3.206.833,36  lei. Suma de 2.444.700,20 lei reprezintă finanțarea nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Proiectul s-a derulat în perioada 24.12.2021 – 31.12.2023.

Obiectivul general al proiectului l-a constituit creșterea calității serviciilor de incubare existente în Regiunea Centru a României si susținerea domeniilor competitive identificate în Strategia Națională de Competitivitate si Planurile Regionale de Dezvoltare prin crearea INCUBATORULUI SECTORIAL DE AFACERI – ELECTRIC VEHICLES (ISA – EV).

Indicatorii atinși de proiect sunt: CO01 – Investiție productivă: număr de societăți sprijinite – 1 intreprindere; CO04 – Investiție productivă: Număr de societăți care beneficiază de sprijin nefinanciar – 7 intreprinderi; CO06 – Investiție productivă: Investiții private combinate cu sprijinul public pentru întreprinderi (granturi) – 1.587.702,24 lei.

Indicatorii suplimentari de rezultat care vor fi urmăriți în perioada de durabilitate a proiectului sunt: Rata de supraviețuire a firmelor incubate la 3 ani de la finalizarea investiției (componentei) finanțabile prin ajutor de stat regional – 60% și Gradul de ocupare a incubatorului la 2 ani de la finalizarea proiectului – 71%.

Informații suplimentare despre proiect pot fi obținute la datele de contact de mai jos. Persoana de contact: Nicolae Fechetea, Administrator al liderului de parteneriat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Polo pentru toți – explorează diversitatea tricourilor polo pentru selectarea stilului perfect (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Tricourile polo, emblematice pentru stilul lor versatil care îmbină eleganța casual cu confortul, prezintă o serie de caracteristici de design distincte care le diferențiază de alte articole de îmbrăcăminte și le conferă un loc special în garderoba oricărui iubitor de modă dar și de funcționalitate și confort. Selectarea stilului perfect pentru tricouri polo damă și bărbați […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea