Rămâi conectat

Economie

Anunț începere proiect „Proiect ZIA CAR CLEAN SRL” , cod SMIS 159615

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă

Societatea ZIA CAR CLEAN SRL, în calitate de Beneficiar, implementează începând cu data de 21.01.2023 proiectul cu titlul „Proiect ZIA CAR CLEAN SRL” în baza contractului de finanțare nr.409/POC/411/AS, încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate.

Obiectivul general al proiectului consta in consolidarea pozitiei pe piata a firmei in domeniul lucrarilor de pregatire a terenului , dupa pierderea suferite in contextual crizei economice generate de pandemia de COVID-9. Premisa indeplinirii acestui scop o reprezinta dezvoltarea activitati prin utilizarea noilor tehnologii si majorarea capacitatii de executie, astfel fiind necesara realizarea unei investitii in vederea achizitionarii de utilaje moderne, de ultima generatie, specific domeniului de activitate vizat.

Rezultatele finale în urma implementării proiectului determinate de atingerea obiectivelor general și specifice sunt:

-Dotarea societatii cu mijloace fixe performante, respectiv a doua buldoexcavatoare, a unui miniexcavator, midiexcavator, care vor asigura executarea lucrarilor in timpi optimi si la un nivel calitativ superior a operatiunilor de pregatire a terenului in vederea cresterii gradului de tehnologizare, a unui miniexcavator electric care vor ajuta totodata la optimizarea procesului de executie si asigurarea protejarii mediului inconjurator in urma utilizarii unor utilaje prietenoase cu mediul prin diminuarea consumului de combustibil si reducerea emisiilor poluante.

-Creșterea productivității muncii în anul 3 de sustenabilitate.

-Mentinerea locurilor de munca existente in vederea reducerii fluctuatiei de personal, avand un impact pozitiv asupra activitatii societatii deoarece ii ofera stabilitate.

Valoarea totală a proiectului este de 2.454.468,48 lei.

Valoarea totală a finanţării nerambursabile este în sumă maximă de 1.535.143,05 lei, formată din:

  • FEDR/FC/FSE/ILMT: 285.927,71 lei și
  • Buget național: 215,34 lei, echivalentă cu 75% din valoarea totală eligibilă aprobată.

Perioada de implementare a proiectului de la data de 21.01.2023, data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și până la data de 31.12.2023.

 Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Acțiunea 4.1.1.

 Date de Contact

ZIA CAR CLEAN SRL

Sediu social: str. Calea Clujului 140B, Blaj, Județul Alba,

Reprezentant legal: DUROI ANDREI-CATALIN

Telefon: 0751786307

E-mail: [email protected]

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Comunicat de presă finalizare proiect „Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă Titlul proiectului: “Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL” Numele beneficiarului: DERMISANA MEDICAL SRL Numele programului: Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive Numele Autoritatii de Management: Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene Valoarea totala a proiectului: 1.120.365,25 lei Valoarea finantarii nerambursabile: 988.820,00 lei Data inceperii implementarii proiectului: 19.03.2023 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare