Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Anunț începere proiect „Diversificarea produselor la SC LOGROTEX SRL prin achiziția de echipamente moderne“

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Anunț începere proiect

Proiectul „Diversificarea produselor la SC LOGROTEX SRL prin achiziția de echipamente moderne“, cod MySMIS 132006, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de SC LOGROTEX SRL și are o valoare totală de 361.231,81 lei, din care 244.403,23 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 30.06.2022 – 30.06.2023. Obiectivul General al proiectului:

– Creșterea competitivității afacerii prin modernizarea, retehnologizarea și dezvoltarea activității, obținând atât diversificarea produselor obținute în cadrul activității pe care o desfășoară Fabricarea prin tricotare sau croșetare a ciorapilor și articolelor de galanterie, cât și o calitate superioară a produselor pe care le obține și în prezent.

Obiective specifice:

-Valorificarea resurselor – creșterea nivelului de calitate și gama de produse (diversificare) în cadrul secției de producție prin introducerea unor noi produse care să eficientizeze rezultatele societății (șosete pentru copii, șosete încheiate la vârf prin sistemul S by S).

-Crearea de produse încheiate direct pe mașină (OCHI cu OCHI) respectiv creșterea calități produselor care se va realiza prin introducerea, achiziționarea de echipamente moderne necesare obținerii acestora.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea